Tuesday, January 26, 2010

Surprise Dinner!!!

salam..
"abang.. love u so much!" hanya itulah ungkapan yg mampu terucapkan dari bibirku yg comel ini.. hehe comel ke??

actually last night after maghrib prayer, aku topup ibadahku dgn baca Al-Quran.. ku lihat kelibat suamiku keluar masuk bilik.. dlm hati tertanya2.. kenapa lah laki aku ni?? then after finish reading the Quran my hubby siap2 tukar shirt dgn jeans.. katanya nak kuar, gi jln2.. boring.. dia ajak aku kuar.. aku pun ape lagi.. bergegas tukar baju.. bila aku tanya nak ke mana katanya jln2.. oklah I FOLLOW!!! mcm sinar.fm pulak hihi..

sampai kat pt raja, dia park kt depan kedai handphone.. nak service hp agaknyer.. aku pun kuar kereta.. pastu dia x gi pun kedai hp tue.. cuma lalu je dan terus menuju ke suatu tempat bersebelahan dgn kedai hp tue..

Kami pun cari2 tmpt nak lepak.. waitress tu pun dtg menghulurkan menu.. SURPRISE!!! my hubby terus order black pepper chicken chop & mushroom soup with garlic bread untuk aku.. my hubby order special nasi goreng kampung.. Ya Allah!! mmg dah lama x mkn chicken chop.. last makan masa 2004 tu pun kat papa chop mama grill kat dungun terengganu.. mmg masa pregnant aku ade ckp teringin nk mkn chicken chop.. x sangka akhirnya dpt jugak mkn walaupun baby aliff xde.. huhu.. sedih gak... but never mind.. life must go on... tgh2 dinner pun sempat snap beberapa pictures.. hehe..




D'IMPIAN KOPITIAM, Parit Raja





Hubby with songkok berkabung.. hehe



me..




D'Impian 3G Tea & Fresh Orange



Mushroom Soup with Garlic Bread



Nasi Goreng Kampung Special



Black Pepper Chicken Chop



apepun thanks a lot to my hubby en azam for the lovely & wonderful dinner.. really appreciate it walaupun my hubby bukan jenis suka makan luar especially western food.. but sekali sekala dia ajak aku mkn luar its really make me so happy... i really enjoy the precious moment.. sesape yg berminat boleh try makan kat sini.. Taman Cempaka Biru Parit Raja.. makanan mmg sedap dan harga berpatutan..


wahai hubby yg dicintai.. sayang sangat2 happy.. terima kasih daun keladi.. lain kali belanja lagi..

4 comments:

  1. Nyam! Nyam! sedapnyeee!! nnti bile2 aku pegi parit raja,aku ajak ko pegi kedai ni eh syam..ngehehe..

    ReplyDelete
  2. boleh3.. no hal punyer.. aku belanja..

    ReplyDelete
  3. Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

    Sila layari:
    http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

    ReplyDelete
  4. Parit Raja tu aku tau...tapi Taman Cempaka biru tu Kat Mana YekkKKkk....Tak tahu lak...selalu g makan kat Bisik-Bisik jer..

    ReplyDelete